Εργο : Εστιατόριο Παπαρούνα
Ακουστική μελέτη |Mετρήσεις αρχιτεκτονικής ακουστικής | Προμήθεια και μελέτη εφαρμογής ακουστικών επενδύσεων εστιατορίου «Παπαρούνα» Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη.
Ο επανασχεδιασμός της ακουστικής του εστιατορίου (συνθήκες ακουστικής άνεσης) έγινε σύμφωνα με την Γερμανική οδηγία DIN 4109. Οι μετρήσεις παραγματοποιήθηκαν κατά ISO 3382 «Acoustics – Measurment of the reverberation time of rooms with reference to other acoustical parameters».
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό ακουστικής άνεσης σε χώρους εστίασης «The Cocktail Party Effect» μπορείτε να κατεβάσετε το άρθρο του Γιώργου Χατζηγεωργίου στο Αρχιτεκτονικό περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ. «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» Τεύχος Μαρτίου 2014.